Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Endags Mountain Trail Challenge – d. 23 april

april 23 @ 10:00 am - 5:00 pm

Klasse start: 150 kr.

Deltag i Horse Park Denmarks Endagsstævne og rid mod dig selv!

Konceptet er tænkt som en mulighed for at træne til stævne uden presset fra at være til stævne. Det er ganske simpelt at være med! Alt du skal gøre er at tilmelde dig her på siden og møde op på dagen i tide til at klassen starter.

Start liste bliver sendt ud d. 22 april om aftenen.

Dette stævne er en måde for dig at få en status på, hvor du og din hest er henne – hvad skal der trænes på inden næste stævne? Det er også en træning til at komme i byen – hvilke værktøjer virker, hvis hesten bliver presset over et ukendt miljø?

Dette stævne er anderledes end det Mountain Trail stævne du kender, der er nemlig kun én dommer, der bedømmer dit pattern, hvor der normalvis er 2-3 dommere pr. pattern. Når du har gennemført dit pattern, bliver dine point regnet sammen, og du får din scorer umiddelbart efter gennemgangen. Der vil være en roset alt efter pointniveau og der vil være deltagerrosetter i børneklasserne. Der er altså ingen placeringer i klasserne, du konkurrerer udelukkende mod dig selv.

Denne dag må du starte både lev. 1, 2 og 3 for at prøve dig selv og hesten af, der er heller ingen begrænsninger på hvor mange gange du må starte den samme lev. hvis du f.eks. vil starte lev. 1, tre gange så køber du bare 3 stk. lev. 1, du kan også starte med flere heste.

Point bliver regnet sammen lige efter dit ridt og der vil du få udleveret papiret med dine point, så du kan se hvad du skal arbejde på til næste gang. 70+ = 1. plads. 60-69 = 2. plads. 50-59 = 3. plads. Hvis børnene får under 50 point får de en deltagerroset.

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER D. 22 APRIL KL. 12.00

 

Patterns

Detaljer

Dato:
april 23
Tidspunkt:
10:00 am - 5:00 pm
Begivenhed Kategorier:
,