Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Horse Park Denmark Mountain Trail Stævne – d. 13-15 maj

maj 13 @ 8:00 am - maj 15 @ 5:00 pm

Så starter Mountain trail stævnesæsonnen, og vi glæder os!!!

Til et Horse Park Denmark Mountain Trail stævne, kan du forvente en god hyggelig stemning, imødekommende mennesker og masser af opbakning og et program hvor der er klasser for alle niveauer og heste.

Du kan deltage uanset om du er medlem eller ej – men vælger du at være medlem deltager du i års rangeringen High Point Challenge.

Specielt for et mountain trail stævne er at der kan startes klasser som er fra jorden , og klasser som er ridende, og der deltages i det udstyr som du er vandt til at ride i og som passer bedst til dig og din hest – det betyder kort sagt at du kan dltage i engelsk sadel, western udstyr, med islænder, bomløs (Sadel SKAl bære stigbøjler), med- og uden bid osv.

Så kridt hesteskoene, find søndags-ridetøjet frem og pak teltet – det bliver SÅ FEDT!

Klasserne inddeles i :
børn ( 6-10 år),
junior(11-17 år)
adult
open

Open Klasser er “alle mod alle” uanset heste størrelse og alder, men instruktører og hestetrænere må KUN stille op i Open.

Heste må starte som 2 års i in-hand klasser, i det kalender år hesten fylder 2.
Vi har sammensat et spændende program og glæder os til at byde både nye og kendte ansigter og heste velkomne.

Her til stævnet udbyder vi også sjovt klasser som Team Challenge for børn, det traditionelle Gamblers Choice og nyt i år hånd-dyr klasser. Du kan læse mere om disse klasser nedenfor.

Vejledende program for stævnedagene:
Fredag d. 13 maj:
Alle børn klasser
Alle junior klasser
Team Challenge (børn og junior)

Lørdag d. 14 maj:
Alle adult klasser
Gamblers Choice
Hånd-dyr klasser

Søndag d. 15 maj:
Alle open klasser
Gamblers Choice
Hånd-dyr klasser

Klasse pris: 150 kr.

Vi forbeholder os retten til at aflyse eller ligge klasser sammen ved for få tilmeldte.

Stævne Patterns offentliggøres senest 1 uge før stævnet i vores stævne FB gruppe her: https://www.facebook.com/groups/291766399827293 Al opdateret information vil blive lagt ud i denne gruppe, samt score sheets.

Det er muligt at ankomme torsdag og campere hele weekenden.

Tilmeldingsfrist d. 8 maj
Efter den dato koster klasser 175 kr.

Team Challenge til Børn/Junior

En sjov klasse som rides som stafet, og holdets score beregnes samlet. 

Hold med 2 ekvipager.

Pattern deles op i 2, og med en tæller for hver sektion. Hver sektion har 4-7 øvelser, og holdets to ekvipager starter på banen ud for hver sektion. Rytter 1 starter sin sektions hvorefter rytter 2 starter når rytter 1 når frem til denne. Klassens tid starter med rytter 1, og sluttes med rytter 2.

Det er nu holdets opgave at ligge den bedst mulige strategi for at samle flest mulige point via øvelserne, men også gennemføre banen på en god tid.

Det er muligt at tilmelde sig med to hold. Vi hjælper med at oprette hold, hvis det er nødvendigt.

Gamblers Choice

En sjov konkurrence som afvikles på tid.

Klassen er åben for alle.

En række øvelser på banen som tæller et forskelligt antal point, eks bro 5 point, vippe 8 point, railroad 4 point, 180 på rundt podie 10 point osv.

Hver ekvipage har nu 2 minutter til at samle så mange point som muligt. Der bedømmes ikke som sådan på hver øvelse, i stedet tælles der kun på point for hver udført øvelse. Der vil dog blive givet eller trukket op til 5 Horsemanship point fra 2 udvalgte hestekyndige personer, som overordnet bedømmer på den gode udførelse med hesten i fokus. Der er ikke et fastlagt pattern (bane) – det er op til den enkelte rytter at ligge en strategi for at samle flest mulige point på 2 minutter.

En øvelse må gerne gentages MEN KUN hvis der er en anden øvelse ind imellem. Der er ingen krav om hvilken gangart der rides rundt på banen – det er ekvipagen der selv beslutter det.

Der tælles point ved udvalgt ”Tæller” samt en skriver, og der styres tid ved udvalgt Tidtager.

Hånd-dyr klasser

“Hånd-dyr” – ja vi lader det nok løbe lidt af med os men ærlig talt så er der mange af os som har dyr vi laver sjove ting med så det syns vi skal udnyttes… Her er klassen for dig som kan ride din hest med et andet dyr ved siden, enten Løst, eller på snor- det vil være samme pattern men opdelt rangering i “Hånd-dyr Løs” og Hånd-dyr Snor”. Så frem med hunden, hesten, geden, fåret, kalven, marsvinet eller hvad du ellers gemmer på af sjove træningsting fra derhjemme.  Der rangeres 1-2-3.

Klassen dømmes ud fra et forenklet point system; Entry Body og exit bedømmes iht. alm regler. Hånddyret opnår en karakter på hhv. 1-3 point hvor 3 gives for korrekt udførelse iht. pattern. 1 gives hvis hånddyret går ved siden af en forhindring off pattern. 2 gives hvis hånddyret er på en forhindring men ikke udfører en stilstand eller anden øvelse inkluderet på forhindringen.

Detaljer

Start:
maj 13 @ 8:00 am
Slut:
maj 15 @ 5:00 pm
Begivenhed Kategorier:
,