Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Privat Begivenhed – DKQHA CAMP

juli 11 @ 12:00 pm - juli 14 @ 5:00 pm

Parken er booket til et privat eller gruppearrangement.

Vidste du at vi laver arrangementer i Djurs Horse Park for dig og dine kollegaer?

I behøver ikke at have kendskab til heste, vi stiller rolige og veltrænet heste til rådighed. Kom og prøv kræfter med banen, bliv bedre til at navigere i pressede situationer, lær at fokuserer målrettet på din næste opgave, oplev nærværet med hesten og oplev begejstringen når i sammen får opgaverne løst.

I lære at samarbejde, blive rystet sammen hvis i er nye kollegaer, blive bedre ledere. Skarpere timing. Mærk suset i maven når det lykkedes at få hesten til at lave en 180 graders vending på en af broerne. tag madpakkerne med, vi har køleskabe til rådighed eller bestil din middagsmad på forhånd.

Det kan være med overnatning i telt eller i vores lækre bålhytte ved søen.

Arrangementerne kan vare fra 2 timer og til en hel weekend/eller i hverdagene vi laver et arrangement lige efter jeres ønsker. ring/sms og få et uforpligtende tilbud.

Skal dig og dine staldkammerater, avlsforeningen eller anden hestegruppe prøve nye udfordringer? Så kom ud til Djurs Horse Park og prøv vores bane med jeres egne heste.

Vi har en træner der står klar til at guide jer sikkert igennem forhindringerne. Vi starter med undervisning/teori fra jorden og bagefter fra hesteryg for dem der vil.

Ring/sms og få et uforpligtende tilbud på et skræddersyet arrangement der passer til jeres stald.

Arrangementet er både for børn og voksne.

 

Detaljer

Start:
juli 11 @ 12:00 pm
Slut:
juli 14 @ 5:00 pm
Begivenhed Kategori: