Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Proprioceptiv træning, balance og styrketræning af heste – Djurs Horse Park – 18/04/2022

april 18 @ 9:00 am - 5:00 pm

DKK400

Alt booking forgår via Horse Park Denmark’s hjemmeside

Underviser: Desirae Rasmussen

Pris: 400 kr.

Mountain Trail er ikke kunne en fed og sjov sport for dig og din hest, men også brugbar til den fysiske træning af din hest. Med de forskellige forhindringer på en bane, kan man træne både proprioceptiv træning og balance af hesten, og med tempo, god kropstilling og dynamisk bevægelse kan man lave styrketræning som er god for hele hestens krop.

En gange om måneden tilbyder Des ene-undervisning af proprioceptiv træning, balance og styrketræning af heste til alle der har været til i en horse park, træningsbane eller agility/mt begivenheder før.

Undervisning er normalt 45 minutter til 1 time, alt efter hvordan hesten har det. Nogen heste kan fint klar 1 times træning, hvor andre bliver træt hurtigere.

Hvis det er din første undervisning, snakker vi om:

  • Hvad laver du med din hest dagligt
  • Hvor ofte trænere du din hest
  • Hvad er dit mål med din hest
  • Hvordan din hest ser ud i dens muskelopbygning og kropsholdning

Vi kigger på:

  • Hvordan skridter din hest, og prøver at finde den bedste skridt og kropstilling for din hest til træning
  • Hvordan den bevæger sig over forskellige forhindringer
  • Hvis der er nogen øvelser du kan gøre hjemme med din hest

Vi bruger denne info til at finde ud af den bedste plan i form af styrketræning af din hest, vi finder ud af hvilke forhindringer der giver mest mening at bruge, og hvor din hest er i forhold til er det proprioceptiv/balance vi skal fokus på, eller er den klar til en styrketrænings plan/pattern.

Alle efterfølgende undervisning snakker vi om hvordan det går, vi kigger på hesten, arbejder med dit mål, og de ting du gerne vil lære mere af og arbejde med teknikken.

Alle der booker en ene-undervisning for adgang til Des’ Facebook kundegruppe for en måned. I gruppen ligger Des et træningspattern op hver måned med forklaring. Hun lægger også videoer op med forskellige øvelser på MT-bane og ridebane, og der er mulighed for selv at ligge videoer op og få feedback så man kan træne selv.

*Hvis hesten er i gang med genoptræning skal du tale med din dyrlæge, inden hesten kommer i parken. Skader og anbefalinger fra din dyrlæge skal nævnes inden vi begynder træningen, så vi kan foretage tilpasninger, hvis det er nødvendigt.

Ved at booke en proprioceptiv træning-, balance- og styrketrænings lektion accepterer du, at hverken instruktør eller det sted, hvor undervisningen finder sted, er ansvarlig for eventuelle skader, der måtte opstå.

Alt booking forgår via Horse Park Denmark’s hjemmeside

Detaljer

Dato:
april 18
Tidspunkt:
9:00 am - 5:00 pm
Pris:
DKK400
Begivenhed Kategori: