Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ungeheste Mini Forløb

oktober 16, 2021 @ 2:00 pm - 4:00 pm

Alt booking forgår via Horse Park Denmark’s hjemmeside

Underviser: Helle Knudsen

Ungheste træning – 2 timer 

Kom i byen med din unge hest – i et sikkert miljø, tilpasset dens behov. 

At have unghest er en spændende proces. Muligheden for at præge og forme sin fremtidige ridehest og makker for de næste mange år.  En stor del af denne proces er at få lært hesten at komme med i byen, men det kan være svært at finde det rette set-up hvor stress holdes på et udviklende niveau. 

Hos Djurs Horse park kan du nu tilmelde dig og din unghest til ungheste træning som sætter fokus på at lære din unghest at være med i byen og gøre den klar til fremtiden som ridehest! 

Der er mange indtryk der skal fordøjes; trailerturen, det at stå i paddock, de andre heste, de nye omgivelser, opgaverne og arbejdet, og trailerturen hjem igen – alt dette styrker vi jer til igennem enkelt stående unghestebegivenheder, eller mini forløb af 2-3 gange. Alt sammen med tilrettelagt undervisning og hvor hjælpen er lige ved hånden. 

Varighed pr gang ca. 2-2,5 timer alt efter gruppen af heste og deres behov. 

Du kan vælge at tilmelde jer til et enkelt arrangement, eller mini forløb med 2 gange i alt, og så evt. kombinere det med et enkelt arrangement hvis du ønsker et længere forløb. 

Indhold for enkelt træning, og første gang i mini forløb: Hestene ankommer og fokus er på den gode oplevelse, som hestene kan overskue. De skal stå i paddocks og falde til ro og “lande” og vi skal på gå-tur i parken, med udvalgte forhindringer til de heste som er med på den. Det vil være simple forhindringer tilpasset den enkelte hest, og kun hvis hestene er rolige og klar. Hvis du har deltaget før, kan det være din hest er klar til mere- vi tilretter det individuelt.  

Vi har en af vores ældre rolige heste til at holde dem med selskab. Imens hestene står I paddock er der teoretisk oplæg med Indlæringsteori og hesteadfærd. Du får lejlighed til at stille spørgsmål vedr. Dig og din hest, og vi tager os god tid til den enkelte. 

Max 4 heste, Pris 500 kr. inkl. The og Kaffe. 

Anden træning i mini forløb har fokus på at gentage og stabilisere hestene i den gode oplevelse. De indlogeres i paddocks ligesom første gang, og vi bruger tiden på at snakke hesteadfærd, og unghestetræning, mens vi træner teknik og håndtering på forhindringerne uden hest. 

Når hestene er landet, tager vi dem på gåtur i parken, hvorefter vi tilpasser med udvalgte forhindringer til hestene, vurderet ud fra både deres mentale og fysiske kapacitet. 

Hestenes alder og modenhed afgør om der arbejdes kortere eller længere tid i parken, og det er muligt at lave korte intervaller med gåtur eller forhindringer med en indlagt pause imellem – dette vurderes ud fra hestenes sammensætning og behov. 

 

Max 4 heste, på mini forløb. 

Pris mini forløb 950 kr. 

Hestens alder 1-3 år 

Dato for mini forløb er: 2. oktober og 16. Oktober. 

Ungheste træning og mini forløb er for dig som ønsker at få din unge hest med i byen i sikre omgivelser hvor hjælpen er lige ved hånden og hvor fokus er at give jer begge en god og brugbar oplevelse sammen!  

Alt booking forgår via Horse Park Denmark’s hjemmeside

Detaljer

Dato:
oktober 16, 2021
Tidspunkt:
2:00 pm - 4:00 pm
Begivenhed Kategori: