Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Voksen Mountain Trail forløb – Forår

marts 19, 2023 @ 12:00 pm - 2:00 pm

Underviser: Kathrine Ungstrup
antal deltagere: 6 heste pr hold
Datoer: d. 19. marts, d. 16. april og d. 21. maj
Tid: kl. 12.00 – 14.00
Pris: 750kr. Forløbet i alt 3 gange
Pris for medlem af Mountain Trail Danmark: 600kr – 20% rabat!
Tilmelding sker direkte til Kathrine via SMS til 20 47 63 54
Voksen Mountain Trail forløb
Trænings forløb for voksne fra og med 16 år, som har lyst til at lære mere om hvad Mountain Trail kan for makkerskabet.
2 timers specifik Mountain Trail undervisning, hvor der vil være en kortere generelt introduktion til sporten og med fokus på at skabe et endnu bedre partnerskab med din pony eller hest. Der vil være fokus på at blive mere præcis i sin kommunikation med sin hest, for at opnå et bedre partnerskab.
Det vil derfor være et forløb over tre gange, hvor kommunikation, forståelse og håndtering vil være i fokus. Med henblik på at få skabt nogle gode stunder sammen med din pony eller hest.
Undervisningen vil både forgå fra jorden og ridende, som variere fra gang til gang. Har man en pony man ikke kan ride, eller har man ikke lyst til at ride er dette ikke et krav og man fokusere på flere avancerede ting fra jorden. Gennem forløbet vil vi komme igennem flere af elementerne i parken, og cruiser igennem kan der skrues op for sværhedsgraden!
Forløbets 3 gange er faste, tilmelding til datoerne er bindende, der gives ikke kompensation for udeblivelse. Ved akut skade eller sygdom af hest, vil der være mulighed for at låne en hest fra stedet.
Praktisk: Ankomst tidligst 30 min før kursus start. Husk medbring længere tov og evt. rideudstyr. Ikke et krav, men gerne husk gamacher, helst som dækker hele vejen rundt om benet (ikke spring gamacher). Bandager er ikke tilladt, eftersom de kan hænge fast!

Detaljer

Dato:
marts 19, 2023
Tidspunkt:
12:00 pm - 2:00 pm