Mountain Trail Kurser 

Dette er SPORTEN FOR ALLE!

I Djurs Horse Park tilbyder vi forskellige kurser i Mountain Trail. Om du er nybegynder, du vil konkurrere i Mountain Trail, eller lære hvordan Mountain Trail kan hjælpe i din daglige træning og styrke dit partnerskab mellem dig og din hest, er der et kursus for dig. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, tilbyder vi også enkeltundervisning.

Du kan læse alt om de individuelle kurser vi tilbyder nedenunder, eller finde mere info om ene/dele lektioner her.

Vores Kurser:

  • Come Learn
  • Børne og junior Mountain Trail
  • Mountain Trail forløb for voksne 
  • Gruppe arrangementer
  • Ridelejr

Vores stævner og challenges:

  • IMTCA Mountain Trail Stævne
  • DM i Mountain Trail
  • Endags Mountain Trail Challenge

Stævne Og Challenges

IMTCA stævner – igen i år vil du kunne deltage i vores IMTCA stævner, hvor du får mulighed for at konkurrere mod andre Mountain Trail entusiaster i de forskellige divisioner: Børn, Junior, Adult og Open. Og der bliver igen i år mulighed for at deltage i DM klassen, hvor vi finde Danmarksmestrene i Mountain Trail In-Hand og Ride! 

NYHED Endags Mountain Trail Challenge – i år prøver vi som noget nyt et ”Udfordre dig selv”-endagsstævne, hvor du får mulighed for at prøve stævneformen af ved at konkurrere mod dig selv uden at skulle sætte en hel weekend af. Du kommer, gennemfører dit/dine patterns, får din bedømmelse og kører hjem igen.  

Kommende Stævne Og Challenges

Come Learn

Come Learn

3 timer i parken

Pris: 425 kr. pr gang

Max 8 pladser

Underviser:

Ninna Høher-Thomsen eller Katrine Ungstrup

Her får du grundig intro, og vi får startet dig og din hest sikkert op. Efter intro træner alle In-hand, og der afsluttes med ridning, for de som ønsker det, eller der kan trænes videre In-hand.

Der undervises i gruppe, men med udgangspunkt i den enkelte ekvipage.

Come Learn arrangementet tager dig igennem et varieret udvalg af øvelser i parken, du får grundig guidning og hjælp til at give din hest en god oplevelse og løse de opgaver som I måske syntes er svære.

Instruktørerne vil til enhver tid hjælpe dig med at vurdere om din hest er klar til en forhindring eller ej, og det er ikke et krav at alle heste udfører alle forhindringer – der trænes altid med godt horsemanship og tilpasset den enkelte ekvipage. Vi forbeholder os til enhver tid ret til at afholde en ekvipage fra udvalgte øvelser af sikkerheds hensyn.

Alle kan deltage uanset om der ønskes ridning eller kun In-hand arbejde.

Børn er velkomne

Vi synes det er fedt at have de unge med, og derfor har vi altid ekstra instruktør tilknyttet hvis der er mere end 2 børn tilmeldt det samme arrangement. Aldersgrænsen for børn for at starte Mountain Trail er 6 år, dog skal disse være i følgeskab med en voksen hjælper. Juniorer fra 14 år + kan deltage uden voksen hjælper såfremt de er vandt til at håndtere hesten selv. Vi ser dog gerne at der er en voksen tilstede, ellers aftales dette seperat med os.

Praktisk:

Ankomst 30 minutter før kursus start. Hesten indlogeres i paddock, husk vandspand.

Ved fire deltager eller mindre er det 2 timer med instruktør og 1 times fri leg i parken.

Medbring Grime/rebgrime og et godt tov, gerne tre meter, Rideudstyr, og gamacher til hesten. Vi har grimer og tove som kan lånes, og har du ikke selv gamacher, kan de lejes hos os, 50 kr. / 4 stk.

Der må IKKE bruges Bandager da de kan rulle op og hænge fast!

Kommende Come Learns

There are no upcoming events at this time.

MT forløb for voksne

MT forløb for voksne

2 time i parken
Pris: 550 kr. for 3 gange
Max 6 pladser

Underviser:
Katrine Ungstrup

Trænings forløb for voksne fra og med 18 år, som har lyst til at lære mere om Mountain Trail.

2 timers specifik Mountain Trail undervisning, for dig som gerne vil blive mere bekendt med sporten og få et endnu bedre partnerskab med din pony eller hest. Der vil både være fokus på sporten, hvordan den bedømmes og hvordan man træner til den. Derudover vil der også være fokus på at blive mere præcis i sin kommunikation med sin hest, for at opnå et bedre partnerskab.

Det vil derfor være et forløb over tre gange, hvor sport, teknik og håndtering vil være i fokus. Undervisningen vil både forgå fra jorden og ridende, som variere fra gang til gang. Har man en pony man ikke kan ride, eller har man ikke lyst til at ride er dette ikke et krav og man fokusere på flere avancerede ting fra jorden. Gennem forløbet vil det blive leget med de forskellige levels, som man kan stille op i og prøve kræfter med tempo, vendinger, bakke og næsten kun fantasien sætter grænserne.

Forløbets 3 gange er faste, tilmelding til datoerne er bindende, der gives ikke kompensation for udeblivelse. Ved akut skade eller sygdom af hest, vil der være mulighed for at låne en hest fra stedet.

Kommende Mountain Trail forløb for voksne 

There are no upcoming events at this time.

Børne og Junior Mountain Trail

Børne og junior Mountain Trail

1,5 time i parken

Pris: 550 kr. for 3 gange

Max 4 pladser

Underviser:

Katrine Ungstrup

Fed trænings forløb for unge fra 10 og 17 år, som brænder for at lære mere om Mountain Trail

1,5 times specifik Mountain Trail undervisning, for jer unge ryttere der gerne vil blive bedre til sporten og få et godt partnerskab med jeres pony/hest. På junior forløbet underviser vi med afsæt i, hvad sporten handler om. Det bliver kommunikeret i junior- øjne højde og med fokus på at dele en god fællesoplevelse med andre på samme alder, og hvem ved måske finde nye venner at dele stævneoplevelser med!

Der vil være fokus på Mountain Trail træning, at forstå forhindringerne, lære teknik og tillid og forstå hvad sporten drejer sig om, og med en rød tråd i hvordan man går til stævner. Ligeledes vil der være tips til hvad man kan øve hjemme uden en Mountain Trail park.

Undervisningen foregår både fra jorden og ridende, som kan variere fra gang til gang. Hvis man kun har lyst til at blive på jorden, er det også helt okay! Vi kommer til at kigge på forskellige niveauer, som vil inkludere tempo og vendinger! Vi vil kigge på hvordan man kan komme i gang med en level 2, som bla. inkluderer trav og vendinger på forhindringerne
Alle unge rytter kan være med, blot man selv kan håndtere sin pony/hest på rimeligvis – Helt okay at have en hjælper med.Undervisningen tilrettelægges med fælles opgaver men også med fokus på individuelle behov og ønsker så vidt muligt.

Forløbet er i alt 3 gange, tilmelding er bindende og datoer ligger fast, dvs. der ikke give skompensation for udeblivelse, men der kan deltages med låne hest fra stedet såfremt hesten bliver skadet eller ikke vil med i byen.

Kommende Børne og junior Mountain Trail

There are no upcoming events at this time.

Gruppe arrangementer

Gruppearrangementer

Gruppe arrangementer

eks. på et arrangement

3 timer i parken

Pris: 375 kr.

Min. 12 pladser

Underviser:

Helle Knudsen

Vidste du at vi laver arrangementer i Djurs Horse Park for dig og dine kollegaer?

I behøver ikke at have kendskab til heste, vi stiller rolige og veltrænet heste til rådighed. Kom og prøv kræfter med banen, bliv bedre til at navigere i pressede situationer, lær at fokuserer målrettet på din næste opgave, oplev nærværet med hesten og oplev begejstringen når i sammen får opgaverne løst.

I lære at samarbejde, blive rystet sammen hvis i er nye kollegaer, blive bedre ledere. Skarpere timing. Mærk suset i maven når det lykkedes at få hesten til at lave en 180 graders vending på en af broerne. tag madpakkerne med, vi har køleskabe til rådighed eller bestil din middagsmad på forhånd.

Det kan være med overnatning i telt eller i vores lækre bålhytte ved søen.

Arrangementerne kan vare fra 2 timer og til en hel weekend/eller i hverdagene vi laver et arrangement lige efter jeres ønsker. ring/sms og få et uforpligtende tilbud.

Skal dig og dine staldkammerater, avlsforeningen eller anden hestegruppe prøve nye udfordringer? Så kom ud til Djurs Horse Park og prøv vores bane med jeres egne heste.

Vi har en træner der står klar til at guide jer sikkert igennem forhindringerne. Vi starter med undervisning/teori fra jorden og bagefter fra hesteryg for dem der vil.

Ring/sms og få et uforpligtende tilbud på et skræddersyet arrangement der passer til jeres stald.

Arrangementet er både for børn og voksne.

Kontakt os til book dit arrangement i dag.

 

Ridelejr

Ridelejr stemning

Ridelejre for børn og voksne i sommerferien. 

Kommende Ridelejre

There are no upcoming events at this time.